- Berichten
- 83
Daar is hij dan, mijn eerste beer-can-chicken, gemaakt met een mooie (niet al te grote polderhoen kip)
Zoals het hoort het recept van NOSKOS gevolgd, alleen wel een kant-en-klare rub gebruikt die ik nog had. Als deze op is ga ik ze lekker zelf maken, vind ik leuk om te doen en is niet veel moeite.
Het was heerlijk, volgende keer alleen de binnenkant ook beter rubben.
Wat ik wel lastig vond was het aansnijden van de hele kip en dan portioneren. Zijn daar nog ergens goede tips voor te krijgen? Want door het snijden koelde het vlees vrij snel af vond ik.
Enfin, hier de foto's!
Zoals het hoort het recept van NOSKOS gevolgd, alleen wel een kant-en-klare rub gebruikt die ik nog had. Als deze op is ga ik ze lekker zelf maken, vind ik leuk om te doen en is niet veel moeite.
Het was heerlijk, volgende keer alleen de binnenkant ook beter rubben.
Wat ik wel lastig vond was het aansnijden van de hele kip en dan portioneren. Zijn daar nog ergens goede tips voor te krijgen? Want door het snijden koelde het vlees vrij snel af vond ik.
Enfin, hier de foto's!