- Berichten
- 867
Oh my (smokey) goodness, wat was dit geweldig lekker zeg. Uit het laatste boek van Jord Althuizen recept gemaakt.
Begonnen met de chipotle-fetaspread te maken.
Geroosterde paprika, fetakaas, zongedroogde tomaten, knoflook, sjalot, citroensap en chipotle-tabasco. In de mixert en perfecte dip (ook lekker voor bij een borrel op een toastje).
Toen het lamsgehakt mengen met schil van citroen, fijngehakte zongedroogde tomaten, basilicum, knoflook, rode peper en oregano. Toen iets wat nieuw voor mij was, mozzarella blokjes erdoorheen.
4 goeie units gemaakt. Tijd om even zen te worden en vast het beleg snijden.
Bij de Digros hadden ze kleine turkse broodjes, perfect voor mijn units.
Pff nu al moe van al dat mis en place. Knal die BBQ toch aan man. Ok ok ok, hier dan de plaatjes van de hoofdact.
En toen konden we gaan assembleren
. Broodje, spread erop, verse spinazie, tomaat en daarop de burger. Aftoppen met groenvoer en smullen maar. Beetje netjes serveren op plank, alles voor het decorum natuurlijk.
En wat vonden de food critics hier in huis ervan? Vrouwlief en ikzelf een dikke Like, de kleine haalde een wit bolletje en deed daar de burger op met mayo en ketchup. De grootste vond het lekker, spread te pittig en verzuchte toch liever een gewone burger. Gemengde score dus maar top gerecht om te maken.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Begonnen met de chipotle-fetaspread te maken.
Geroosterde paprika, fetakaas, zongedroogde tomaten, knoflook, sjalot, citroensap en chipotle-tabasco. In de mixert en perfecte dip (ook lekker voor bij een borrel op een toastje).


Toen het lamsgehakt mengen met schil van citroen, fijngehakte zongedroogde tomaten, basilicum, knoflook, rode peper en oregano. Toen iets wat nieuw voor mij was, mozzarella blokjes erdoorheen.


4 goeie units gemaakt. Tijd om even zen te worden en vast het beleg snijden.

Bij de Digros hadden ze kleine turkse broodjes, perfect voor mijn units.

Pff nu al moe van al dat mis en place. Knal die BBQ toch aan man. Ok ok ok, hier dan de plaatjes van de hoofdact.



En toen konden we gaan assembleren





En wat vonden de food critics hier in huis ervan? Vrouwlief en ikzelf een dikke Like, de kleine haalde een wit bolletje en deed daar de burger op met mayo en ketchup. De grootste vond het lekker, spread te pittig en verzuchte toch liever een gewone burger. Gemengde score dus maar top gerecht om te maken.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Laatst bewerkt: