BasBQ
Beef en Steak

Meatloaf

 
 
 
 

@rno

BBQ Junkie
Berichten
6.277
Had er al effe zin in.
Gister avond bij een wijntje en jank kaas op tafel en kwam er een 💡je. Dacht dat ga ik er bij in doen..

Dus vanmiddag naar de de slager geweest.

139F88E2-B8C5-4435-A5C5-5791D359E3AD.jpeg


250 half om half / 750 rund
Hier runderkruiden bij gedaan

De vulling

DAFE0479-EF21-441C-910A-10151193C7EE.jpeg


Met uitzondering van de kaas, natuurlijk, fijngemaakt en effe aangebakken in de pan

Folie op het aanrecht gelegd, werkt werelds, en het gemengde gehakt erop zodat de vulling erop kon.

344C0B27-5983-4E71-9D56-23BD106E97D8.jpeg


Heb het hier al in 2 porties verdeeld, bedacht me dat het M eitje wel eens te klein zou zijn. Dat klopte na het meten.

Spek gevlochten, ook weer op folie

D20EC1C5-B166-4747-9BFE-E8C7CCB35921.jpeg


Gevuld gehakt erop, erin gerold (wat werkte dat goed met de folie, wel verwijderd natuurlijk 😉) en in de koelkast gelegd

Glace gemaakt, op smaak gemengd

D42C13C6-F70F-4FE9-A3BD-8C3385AD097C.jpeg


Ei aangestoken en met platesetter tot zo’n 170 graden gestookt.
Platesetter verwijderd, stukkie kersenhout hout erbij, platesetter, lekbak, rooster en Egg Genius geplaatst. Pit 170 graden meat 65 graden

Gevuld en ingevlochten gehakt erop en gelakt

68B65121-8F76-42AA-8DE5-C3F956FEB16A.jpeg


Na een uurtje kerntemperatuur van 65 graden bereikt en nog een keer gelakt

Na 5 kwartier klaar

46C2C2E8-F6F1-4568-901D-1413B54B4F35.jpeg


Het jank kaasje was naar buiten gejankt.
Was bij de eerste die gerold was. Hier gelijk van geleerd en de 2e anders in het spek gerold.

De dwarsdoorsnede

CF202A9D-F907-4DD9-8A58-767DEFE7B7A1.jpeg


Dat heeft heeft gesmaakt en geen spijt gehad van de kaasjes. Was een goede toevoeging.
 
Laatst bewerkt:
Wow, wat een zaligheid zeg. Wil ik graag nog een keer maken.

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Ziet er lekker uit we lusten best een stukje. ;)
 
Mooi werk
 
wauw, dat ziet er goed uit zeg.
goed gelukt zeg. mooi.
het vraagt wel een balansdagje denk ik ;)
 
Mooie Fatty hoor. Dat moet smullen geweest zijn. Je bacon weverij ziet er ook super strak uit. Netjes hoor. Had ik wel gelust.
 
Terug
Bovenaan Onderaan