BasBQ
Beef en Steak

Maminha

 
 

danibierhoff

Vuurmaker
Berichten
65
Maminha, tri-tip of het ezeltje. Hoe je het ook noemt, het is een heerlijk en betaalbaar stukje vlees.

Even de vetcap ingesneden en gezout. De vleeskant gerubt met SPG (zout, peper, knoflook). Daarna beide kanten 5 minuten direct gegrild, vetvolgens indirect tot 57 graden kern.

Geserveerd met een zelfgemaakte chimichurri. Heerlijk!

42054736-F1DD-4C47-B529-F50C0AF3C933.jpeg


27290676-E739-41B8-B520-37100D113FB1.jpeg


E4931EE5-0846-47EE-8B5A-958430E2699D.jpeg


39A193E7-7553-4228-9C70-42C69B61ED01.jpeg
 
Ziet er lekker uit
Al vindt ik persoonlijk 57 gr wat aan de hoge kant
Denk dat de punt wat aan de te gare kant zal zijn
 
Dat zal vast goed gesmaakt hebben
 
Dat is een prachtig bordje.
Heerlijk! 😋😋
 
Lekker stukje. Ziet er mooi uit tezamen met de gegrilde bosui en de chimchurri.
 
Zalig, al heb ik 'm zelf liever wat bloederiger en haal ik 'm er bij 52°C in de kern van af. Mooi bordje hoor!
 
Dat ziet er heerlijk uit. Idem als Sander haal ik ze er bij 50-52gr kern vanaf. Maar dat is persoonlijk. Je cuisson ziet er iig goed uit, en je hebt een heerlijk bordje opgemaakt. TOP
 
Terug
Bovenaan Onderaan