Nou me eerste low en slow op het ei.
Basis rub gemaakt volgens het recept van @noskos. (Hele recept kom van zijn blog af)
Kolen er in en beetje hikory snippers er op
Platte setter er in (ja zelf gemaakt proberen of het werkt)
En kokend water in de schaal zoals ik hier vaker gelezen heb.
Nu aan het wachten.
Waar ik.me nu op betrapt is dat ik na de thermometer blijft staren..
Ik meet nu boven het rooster. En meet daar 105 graden terwijl op de dome rond de 125 is. Wat moet ik nu aan houden.
Kan het zijn dat boven me rooster door het kookende water een valse waarde geeft?
Basis rub gemaakt volgens het recept van @noskos. (Hele recept kom van zijn blog af)
Kolen er in en beetje hikory snippers er op
Platte setter er in (ja zelf gemaakt proberen of het werkt)
En kokend water in de schaal zoals ik hier vaker gelezen heb.
Nu aan het wachten.
Waar ik.me nu op betrapt is dat ik na de thermometer blijft staren..
Ik meet nu boven het rooster. En meet daar 105 graden terwijl op de dome rond de 125 is. Wat moet ik nu aan houden.
Kan het zijn dat boven me rooster door het kookende water een valse waarde geeft?