BasBQ
Beef en Steak

lamsrack

 
 
 

Leo

Forum Meubilair
Berichten
11.363
vanavond als proef voor de kerstdagen een lamsrack gemaakt.
mooi recept maar de smaak viel me tegen, dus zal het nog een keer moeten doen :)















ik ga nog verder oefenen,

bedankt voor het kijken
 
ziet er wel goed uit.

Wat viel er precies tegen? de kruiden of....
 
Jammer dat de smaak niet was wat je bedoeld had.
Want ze zien er toch heerlijk uit.
 
Jammer van de smaak, het ziet er wel goed uit.
 
Mooie garing Leo, die is goed geoefend!
 
de volgende keer haal ik het zwoerd eraf voordat ik hem op de bbq leg
 
Garing ziet er prima uit!

Volgende keer even wat alu-folie om de botjes doen. Al is het alleen al voor de presentie. Verder wil ik je altijd komen helpen met beoordelen natuurlijk :>
 
Leo zei:
de volgende keer haal ik het zwoerd eraf voordat ik hem op de bbq leg

:-/ :-/ :-/ Dat scheelt bij een varken ook veel. Waar koop jij lam met zwoerd en wat voor een rare kruising is dat  =)) =))
 
Bert zei:
Leo zei:
de volgende keer haal ik het zwoerd eraf voordat ik hem op de bbq leg

:-/ :-/ :-/ Dat scheelt bij een varken ook veel. Waar koop jij lam met zwoerd en wat voor een rare kruising is dat  =)) =))

dit bedoel ik:


:)
 
Ah dat is de vet laag en daaronder zit nog een vlies.
Die moet je insnijden daar waar het vlees begint dus het eerste gedeelte bij de botjes laat je zitten. Dan netje schoon vliezen zeker onderaan bij de wervels zit een behoorlijke zeen die niet lekker is. Dat moet er af. Als je hem dan op de bbq zet met de wervels naar beneden steken de ribbetjes omhoog, Het vet wat dan smelt loopt langs je vlees naar beneden. Althans dat is de theorie die er achter zit.
 
Ziet er wel goed uit, kijk nu al uit naar je volgende run
 
Terug
Bovenaan Onderaan