BasBQ
Beef en Steak

Koud gerookte zalm

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.707
Donderdag de zalm in de pekel
Zout ,bruine basterdsuiker (had geen lichte )
en verse dille fijn gehakt .
Vrijdag eruit gehaald en een dag in de koelkast
Zaterdag gerookt en dan een dag wachten en snijden
Dat nog even geduld
69cfc6ebe06c4dc4f1fdffef11bcd119.jpg
b509a3b8ac418fe5c1849a4554d67726.jpg
907381305c6deb193d580a1a6536ff14.jpg
fde70eacb649f78c726f225aab394620.jpg
654bbde44844476abd69e0fc21f9df99.jpg
850b276a338997d4f31a28911b937cec.jpg
f007c0df1d83a1c3a574838a9fd3610b.jpg
2160439954fe41e3c6761887ca921a72.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Lekker hoor! Dit blijft een toppertje om te maken.
Altijd lekker op een broodje met mosterd-dille dressing en wat kappertjes.
 
Schuif maar door. 😋😋
Ziet er weer watertanden uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan