- Berichten
- 1.147
Goedemorgen, een ieder die het (kan) vier(en)t, fijne Moederdag.
Hier een alternatieve (betere) Moederdag proberen te vieren zonder bloemen en chocolade maar met heerlijk bier en haas biefstuk.
Nu gaat hier normaal alles op de Pelletgril maar ik denk dat dat zonde is om dat met een goede biefstuk te doen.
Gelukkig heb de Smokey Joe van dochterlief nog en had bedacht om die vanmiddag aan te zetten en direct te bbqen.
Heb ook wel gelezen over Sear en revesere Sear maar omdat het niet zulke grote stukken zijn (150gram elk) schijnt 2 * 2 minuten ongeveer genoeg op direct te zijn.
50graden kern.
Erg lekker geworden gelukkig
Duurde wel even voordat de BBQ lekker heet was, helaas de biefstuk er iets te vroeg opgelegd....
BBQ ze
Hier een alternatieve (betere) Moederdag proberen te vieren zonder bloemen en chocolade maar met heerlijk bier en haas biefstuk.
Nu gaat hier normaal alles op de Pelletgril maar ik denk dat dat zonde is om dat met een goede biefstuk te doen.
Gelukkig heb de Smokey Joe van dochterlief nog en had bedacht om die vanmiddag aan te zetten en direct te bbqen.
Heb ook wel gelezen over Sear en revesere Sear maar omdat het niet zulke grote stukken zijn (150gram elk) schijnt 2 * 2 minuten ongeveer genoeg op direct te zijn.
50graden kern.
Erg lekker geworden gelukkig

Duurde wel even voordat de BBQ lekker heet was, helaas de biefstuk er iets te vroeg opgelegd....
BBQ ze
Laatst bewerkt: