BasBQ
Beef en Steak

Kippendij met spek en chorizo

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Heb ui,paprika en chorizo indoor even aangebakken
Kippendijen plat gemaakt tussen plastic met de deegrol
Dan een matje gemaakt van spek hier wat kip pikant van verstegen op
Daarna de kippendij ,kaas en de ui,paprika,chorizo hierop op de kippendij ook wat kip pikant
Dit opgerold en aluminium folie er strak om heen en voor een paar uur in de koelkast
Uit de koelkast toch maar een paar draadjes er om heen.
Bbq indirect op ongeveer 120 graden en het rolletje erop
Voor mij natuurlijk zonder kaas
Op het laatst nog twee kleine Turkse broodjes op de bbq
Het plankje / bordje opgemaakt met mixsla.
Het was super geslaagd en lekker

0d2c90bc00a064538483f516d2bdc51a.jpg


c1e929362be3eff69586d733e7cd7155.jpg


a2752f6350bd02dcecfaf0989407d827.jpg


02a79b503519e78a486dcdd9f70f1695.jpg


536d3739af33a78cad954cc1d49eb29a.jpg


e94a0ddc8867a135e8507e8db5ca26e0.jpg


9f89bae0dfc2fa53702d57d6edda3da4.jpg


6f81b7353ec5253efd2d64467ba01471.jpg


19cee1fcacdab8806bc33d74c7f869c5.jpg


e19c392638617c88685da35915660c60.jpg

]

2fe7787c0a4eac6224ce9abcd8f63b6a.jpg


c4d9eb0e6f929902f026b2a6ad5c0212.jpg


9ca0fd3f2ce8a0d92aea43f5b26a82a6.jpg



cc9ac1f714bc44f68333605e48692b8c.jpg


a81e729c419ca8a2681aacf122f65ffa.jpg


7a11c9cc7f9e56bd320a46727715240c.jpg


PS foto’s weer eens door elkaar



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro[/IMG]
 
Oef, gelijk zin in

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Mooi plaatjes waar ik op dit moment al zin in krijg, 😋
 
JA! Gewoon..... Wauw!!!! Supermooi! Die ga ik ook doen!!!!

En een vraag, @picosuma : Zie ik nou dat jij een heatdeflector in je weber gebruikt?
 
Laatst bewerkt:
zo hee. schuif maar door. ziet er geweldig uit
 
Dat ziet er een super maal uit. Dat moet ik eens na gaan maken. Water loopt me in de mond. Top.
 
JA! Gewoon..... Wauw!!!! Supermooi! Die ga ik ook doen!!!!

En een vraag, @picosuma : Zie ik nou dat jij een heatdeflector in je weber gebruikt?

Dit is geen weber maar een kamado grill guru elite


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Piet, je bent weer goed aan de slag geweest.
Hier had ik graag wat van geproefd,
Ga dit zelf ook eens maken.
 
Mooie garing van de Kip, Piet.
Met de foto's door elkaar gehusseld ziet het er ook nog lekker uit, :)
De foto's kun je achteraf nog op volgorde zetten, moet je bij berwerken het radarwieltje indrukken dan kom ji in een andere modus (BBCode aan/uit en zie je in plaats van je foto's [ IMG ].........[ /IMG ] (zonder spaties).
die kun je plakken en knippen om op goede volgorde te krijgen, is even puzzelen maar het kan wel.
 
Foto’s door elkaar of niet, ik volg he helemaal. Wat een top maaltje!!!
Deze gaat op de harde schijf....
 
Dit weekend maar eens dit recept gemaakt en wat was dat een succes!! We aten een stamppot en daar ging het restant van de vulling ( je verkijkt je toch op wat erin past) door. Geen foto van het eindresultaat kunnen maken, zo snel was het op. Dit gaan we dus vaker maken !! Bedankt voor het delen, Piet👍🏻
D3623F0D-908B-4AC4-9BA9-A6E224930827.jpeg
 
Leuk om 't op een broodje te doen. Dat had ik nog niet bedacht... een tijd terug iets soortgelijks ook gemaakt maar dan nog zonder de chorizo (wel met old Amsterdam-kaas). Ik vond 'm al erg zout. Maakt misschien nog een verschil of het kipdij-of gewone filet is. Het ziet er in ieder geval smakelijk uit.
Grz.
 
Terug
Bovenaan Onderaan