Beef en Steak

Kip,patat en appelmoes

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.746
Kip met patat en appelmoes
De kip bij de slager weg gisteren in de pekel gelegd.
Vanochtend er uit te drogen gezet later de kip in de rub ook een tijdje laten staan.
De bbq op 180° kip op de spit kip op de bbq en wachten .
Ondertussen lekkere appelmoes maken.
De kip was na ongeveer 50 min klaar even onder de folie rusten en in stukken snijden.
Verse friet uit de airfryer.
De kip was super gelukt geen knapperig velletje maar hij was heerlijk sappig.
Voortaan in de pekel .
Corina vond hem super
Foto’s zeggen meer

31394df7b7349b009bc6f134d1da96db.jpg

a5ad997fcc70cf03cec206d28ce12111.jpg

7e2831a1720cc57fbabcec3ca3a0ccd9.jpg

d4d44f5c751621ff66fea997cfde4108.jpg

4a2ec41fcdb2d32844b837026d905217.jpg

7fb846671a4b053012a099df94d88962.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Kip en patat altijd goed, appelmoes is voor de Chinese tomatensoep.😁
Volgende keer je kip na het pekelbad rubben met baking soda (Arm & Hammer) en zout 50/50, nachtje in de koelkast op een rooster laten drogen, volgende dag afspoelen drogen met keukenpapier en in de rub. Als je een krokant vel wil na een pekelbad;)
 
Laatst bewerkt:
Ik las de titel van je post en moest hem lezen. Want laten we eerlijk zijn : kip friet appelmoes, das toch goud?

Goed gedaan en lekker genoten. Top
 
Kip patat en appel moes, daar gaan we voor, lekker.
 
Kip en patat altijd goed, appelmoes is voor de Chinese tomatensoep.
Volgende keer je kip na het pekelbad rubben met baking soda (Arm & Hammer) en zout 50/50, nachtje in de koelkast op een rooster laten drogen, volgende dag afspoelen drogen met keukenpapier en in de rub. Als je een krokant vel wil na een pekelbad;)

Bedankt ga ik de volgende keer proberen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Gouden kombi. Heerlijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan