BasBQ
Beef en Steak

Kerstmaal

 
 
 
 

Laurens

Pitmaster
Berichten
898
Na 2x negatief getest te zijn, vandaag weer een lekker kerstmaal gemaakt op de Weber.

Op het menu stond een bavette rollade met een vulling van pesto, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas, baby spinazie en pezo. Indirect op circa 160 graden met een blokje kersenhout tot een kern van 54 graden.

Daarnaast een (kant en klare) beenham met honing-mosterd saus. Ook indirect op 160 graden met kersenhout, kerntemperatuur 65 graden. Vele malen malser dan dat je hem volgens de verpakking in de oven bereid.

Verder stond op het menu vooraf een Carpaccio met truffelmayo, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten.
Bijgerechten waren boontjes in spek gerold en aardappelgratin.

5AE7CE9E-07AC-43D2-A91B-E7279ED4FE2B.jpeg


B79F3D7F-E67F-4F3F-8718-DB74CB5EAE6E.jpeg


B5A22431-B6BB-4AF1-BF5E-F61DF4DA9F42.jpeg


2B29DBC4-787E-478B-8F39-8215E58CE693.jpeg


86390AB8-DF55-42F4-BCAF-DB48EF1C4308.jpeg
 
Fantastisch. Das genieten geweest zeg
Lekker hoor
 
Lekkere stukkies vlees en het hammetje lekker op smaak gebracht
 
Bavette rollade is super lekker. Mooi wat kleur opgedaan ook. Dat moet smullen geweest zijn.
 
Dat is een mooi en lekker kerstmaal geweest, bavette rollade moeten we hier ook maar weer eens maken, alleen dan zonder pesto en pijnboompitten i.v.m. allergie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan