- Berichten
- 898
Na 2x negatief getest te zijn, vandaag weer een lekker kerstmaal gemaakt op de Weber.
Op het menu stond een bavette rollade met een vulling van pesto, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas, baby spinazie en pezo. Indirect op circa 160 graden met een blokje kersenhout tot een kern van 54 graden.
Daarnaast een (kant en klare) beenham met honing-mosterd saus. Ook indirect op 160 graden met kersenhout, kerntemperatuur 65 graden. Vele malen malser dan dat je hem volgens de verpakking in de oven bereid.
Verder stond op het menu vooraf een Carpaccio met truffelmayo, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten.
Bijgerechten waren boontjes in spek gerold en aardappelgratin.
Op het menu stond een bavette rollade met een vulling van pesto, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas, baby spinazie en pezo. Indirect op circa 160 graden met een blokje kersenhout tot een kern van 54 graden.
Daarnaast een (kant en klare) beenham met honing-mosterd saus. Ook indirect op 160 graden met kersenhout, kerntemperatuur 65 graden. Vele malen malser dan dat je hem volgens de verpakking in de oven bereid.
Verder stond op het menu vooraf een Carpaccio met truffelmayo, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten.
Bijgerechten waren boontjes in spek gerold en aardappelgratin.