BasBQ
Beef en Steak

Jerk Pork

 
 
 

EasywoodsQ

Pitmaster
Berichten
753
Vandaag de Jerk Pork gemaakt naar recept van NasQ BBQ:

Omdat de afstand tot de kolen een stuk korter is op m’n Weber wat geïmproviseerd, en een vijftal habanero’s toegevoegd voor wat extra pit 🔥:love:

110566AA-A6D4-43C1-945A-BBDACC1869CD.jpeg

02732A8E-498D-4EFF-BCE4-31C0F946053E.jpeg

FA443E82-D0A2-42F1-B554-625F4F71A8A2.jpeg

1BDFD7A4-53C4-44FE-8187-87168A5780A0.jpeg
 
Mooi stuk vlees, hoe beviel het?

Is een lekker stuk vlees geworden, vijf habanero's lijkt best veel maar dat kan het makkelijk hebben. Volgende keer durf ik er nog wel één of twee bij te doen.
 
Och toch, dat ziet er goed uit, als het ook zo gesmaakt heeft? Jummie

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Lijkt donkers lekker. Was 't niet te pittig?

Pittig maar zeer zeker niet TE pittig. De marinade was heftig maar daar blijft heel veel minder van over als het klaar is 😋
 
De improvisatie is goed gelukt zo te zien, vlees ziet er goed uit
 
das toch een schitterend gerecht zeg!!!!
ziet er top uit
 
Dat knapperige randje ziet er zalig uit zeg!
 
Fijn vleesje geworden, ziet er heel smakelijk uit! 🔥 🔥 Hoelang heb je uiteindelijk indirect / direct gedaan?
Alleen maar direct maar de afstand tot de kolen dmv 2 bakstenen groter gemaakt op mijn Master Touch. Paar keer keren maar alles bij elkaar een 25min per kant dacht ik.
 
Dat ziet er goed uit zeg. Die Marcel weet wel wat lekker is. Ik gebruik vaak Noskos zijn Jerk rub. Die Jerk smaak is echt een ontdekking geweest. Dit moet vast gesmaakt hebben
 
Terug
Bovenaan Onderaan