Een goedemiddag,
Ik ben Edwin en kom uit het oosten van NL.
Al jaren BBQ is op een Weber 47cm bbq. Geen al te speciale dingen, maar dingen zoals hamburgers, kip op blik en soms een zalm op een plankje.
Sinds kort hebben we ook een gas bbq voor het gemak. Dat was eerst een Weber Q2000, maar sinds we bezig zijn met een buitenkeuken hebben we een GrandHall Premium G3.
Om toch iets andere gerechten te maken heb ik m'n oog nog op de Weber Master-Touch Premium welke misschien nog in de zomer komt.
Dus daar hopen we de komende jaren nog veel gebruik van te maken met de tips die hier langskomen.
Groet,
Edwin
Ik ben Edwin en kom uit het oosten van NL.
Al jaren BBQ is op een Weber 47cm bbq. Geen al te speciale dingen, maar dingen zoals hamburgers, kip op blik en soms een zalm op een plankje.
Sinds kort hebben we ook een gas bbq voor het gemak. Dat was eerst een Weber Q2000, maar sinds we bezig zijn met een buitenkeuken hebben we een GrandHall Premium G3.
Om toch iets andere gerechten te maken heb ik m'n oog nog op de Weber Master-Touch Premium welke misschien nog in de zomer komt.
Dus daar hopen we de komende jaren nog veel gebruik van te maken met de tips die hier langskomen.
Groet,
Edwin
Laatst bewerkt: