- Berichten
- 1.649
Afgelopen donderdag was mijn vrouw een avondje weg en zoonlief naar zwemtraining. Alle tijd voor een heerlijke hamburger van 250 gr.
Gehakt gemend met worcestershiresauce, zout, peper, fijn gemalen birds eye (hele hete spaanse peper) en standaard bbq rub. Goed mengen, 30 min opstijven in de koelkast en op de Q. Na circa 5 minuten hamburger omgedraaid, 2 plakken kaas erop, ontbijtspek erbij en broodje even roosteren. Nadat de kaas was gesmolten hamburger op broodjes (was ingesmeerd met beetje ketchup en mosterd) klein blaadje sla en augurk in plakjes. Als klap op de vuurpijl had ik een mooie fles whisky gekregen (Glengoyne van 21 jaar oud!!). Na het inschenken kon het feest beginnen. Ik heb een superavond gehad
De ingredi?nten
Goed mengen
De burger met grillmarks vlak voordat de kaas erop ging
Bijna klaar
En hij was heeeeeerlijk
Gehakt gemend met worcestershiresauce, zout, peper, fijn gemalen birds eye (hele hete spaanse peper) en standaard bbq rub. Goed mengen, 30 min opstijven in de koelkast en op de Q. Na circa 5 minuten hamburger omgedraaid, 2 plakken kaas erop, ontbijtspek erbij en broodje even roosteren. Nadat de kaas was gesmolten hamburger op broodjes (was ingesmeerd met beetje ketchup en mosterd) klein blaadje sla en augurk in plakjes. Als klap op de vuurpijl had ik een mooie fles whisky gekregen (Glengoyne van 21 jaar oud!!). Na het inschenken kon het feest beginnen. Ik heb een superavond gehad
De ingredi?nten
Goed mengen
De burger met grillmarks vlak voordat de kaas erop ging
Bijna klaar
En hij was heeeeeerlijk