Beef en Steak

Gevulde tomaten.

 
 
 

chefkok18

Kooltjesharker
Berichten
142
Vandaag voor de eerste keer mijn nieuwe kamado aangezet.

Eerst de kolen er in en toen de fik er in.

4bd89f43a6cebdf700a00a8b0dfcca4b.jpg


Plate setter er in en toen de tomaten er op.

7ac6b14513fab12c4e122c7ee412c346.jpg


Deze lekker op 180 graden gegaard en ondertussen ook nog een paar burgers er op gedaan.

De temp was nog even een ding want ik had de thermometer niet goed op mijn rooster geplaatst waar door deze hogere temperaturen aan gaf als werkelijk. Dit snel aangepast en toen door.

Na 30 minuten was alles klaar en hebben we heerlijk gegeten.

844bcef47055c886abe6e21c9036c164.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ooh dat zet er al lekker uit ....
 
Ben wel benieuwd naar het recept eigenlijk, ziet er goed uit!

Ingrediënten voor 4 personen

12 tomaten *grote
400 g feta
8 el olijfolie extra vierge
1 bosje bladpeterselie
250 g zwarte olijven
2 bosuien
80 g pijnboompitten

Bereidingswijze,


Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd de tomaten kruislings in. Snijd niet helemaal door. Leg de tomaten in een ovenschaal.
Hak de peterselie, olijven en de bosui fijn. Verbrokkel de feta. Meng de peterselie, olijven, bosui, pijnboompitten en een flinke scheut olijfolie. Breng op smaak met peper.
Trek de tomaten een beetje open en vul met het olijvenmengsel. Het is niet erg als er een beetje naast valt.
Bak de tomaten circa 25-30 minuten in de oven. Giet voor het serveren er nog een scheutje olijfolie over.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooie Run. Heerlijke manier om je nieuwe Q eens vies te maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan