- Berichten
- 142
Vandaag voor de eerste keer mijn nieuwe kamado aangezet.
Eerst de kolen er in en toen de fik er in.
Plate setter er in en toen de tomaten er op.
Deze lekker op 180 graden gegaard en ondertussen ook nog een paar burgers er op gedaan.
De temp was nog even een ding want ik had de thermometer niet goed op mijn rooster geplaatst waar door deze hogere temperaturen aan gaf als werkelijk. Dit snel aangepast en toen door.
Na 30 minuten was alles klaar en hebben we heerlijk gegeten.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Eerst de kolen er in en toen de fik er in.

Plate setter er in en toen de tomaten er op.

Deze lekker op 180 graden gegaard en ondertussen ook nog een paar burgers er op gedaan.
De temp was nog even een ding want ik had de thermometer niet goed op mijn rooster geplaatst waar door deze hogere temperaturen aan gaf als werkelijk. Dit snel aangepast en toen door.
Na 30 minuten was alles klaar en hebben we heerlijk gegeten.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk