- Berichten
- 2.746
Zou vandaag gehaktbal,rode bietjes en gekookte aardappels eten.
Maar ik dacht door inspiratie van het forum daar kan ik ook een fatty van maken en gepofte aardappels die zijn bij ons wel favoriet
2 fatty?s gemaakt 1 met kaas andere zonder .
Had wat chorizo klein gesneden ui en paprika even in een koekenpan aan gebakken .
Een matje gemaakt van ontbijtspek en een matje van parmaham .
Daarna tussen folie het aangemaakte gehakt dun gerold met de deegroller .
Het gehakt op het spekmatje en de parmaham daarop de gebakken chorizo,paprika en ui .
Had ook nog wat chimichurri over heb dat er ook bij gedaan .
Bij degene met parmaham geraspte kaas er over heen gedaan .
En beide stevig opgerold en in folie in de koelkast gelegd.
Toen de bbq aan indirect naar ongeveer 160 graden dat hij op temperatuur was de aardappels erop.
Half uur later de fatty?s erop na ongeveer 45 min waren ze klaar kerntemperatuur 72 graden.
Die van mij was een klein beetje op gaan staan maar viel wel mee was op het laatst .
En wat vonden we er van heerlijk weer wat anders als een gehaktbal

Mijn vrouw vond het ook lekker had alleen wel meer kaas in gekund
De foto?s zeggen meer.
Maar ik dacht door inspiratie van het forum daar kan ik ook een fatty van maken en gepofte aardappels die zijn bij ons wel favoriet

2 fatty?s gemaakt 1 met kaas andere zonder .
Had wat chorizo klein gesneden ui en paprika even in een koekenpan aan gebakken .
Een matje gemaakt van ontbijtspek en een matje van parmaham .
Daarna tussen folie het aangemaakte gehakt dun gerold met de deegroller .
Het gehakt op het spekmatje en de parmaham daarop de gebakken chorizo,paprika en ui .
Had ook nog wat chimichurri over heb dat er ook bij gedaan .
Bij degene met parmaham geraspte kaas er over heen gedaan .
En beide stevig opgerold en in folie in de koelkast gelegd.
Toen de bbq aan indirect naar ongeveer 160 graden dat hij op temperatuur was de aardappels erop.
Half uur later de fatty?s erop na ongeveer 45 min waren ze klaar kerntemperatuur 72 graden.
Die van mij was een klein beetje op gaan staan maar viel wel mee was op het laatst .
En wat vonden we er van heerlijk weer wat anders als een gehaktbal


Mijn vrouw vond het ook lekker had alleen wel meer kaas in gekund

De foto?s zeggen meer.







