BasBQ
Beef en Steak

Gehakt schotel

 
 
 
 

@rno

BBQ Junkie
Berichten
6.277
Gister weer eens zin in gehakt.
Op pad voor de boodschappen, rundergehakt natuurlijk bij de slager halen. Daar ook gelijk de runderfond meegenomen.

A9124ECB-2274-4291-9FF2-1706E2BF692F.jpeg



Gehakt mengen met de fijngesneden paprika’s, ui, knoflook, peper, zout, chili en paprika.

Hiermee de skillet bodem bedekt en hier aardappelschijfjes gelegd en tomaatjes erop voor de vorm 😁
Dit afgedekt met een sausje van tomatenpuree, pezo, en fond

E40FFC05-122C-4593-A15D-C4173BD5F944.jpeg


Na 35 minuten de 200 graden getrotseerd te hebben

83C9B992-295C-4B63-BBBC-F0DB7F5BB761.jpeg


Nog effen 10 minuten kaas erbij en dan word het

65A5E533-DCBD-4D54-B32D-6E62A2939A6F.jpeg


En al donker buiten 👍🏻

Bord op maken en een wijntje inschenken en genoten

F43DC136-37A6-4EE0-B4C5-29C6ABFCC94E.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Arna, leuke variatie. Zo had ik het nog niet bedacht. Lekker. 😋

Vraegske....wat doe je met de rest van het bord 😉
 
Arna, leuke variatie. Zo had ik het nog niet bedacht. Lekker. 😋

Vraegske....wat doe je met de rest van het bord 😉
Dit keer de rest leeg gelaten, salade vergeten 😱

nog maar een keer extra opgeschept, dat wel 😊
 
Ziet er heerlijk uit, daar zou ik ze hier ook heel blij mee maken.
 
Dat ziet er goed uit.
 
tja, hier is een skillet voor gemaakt. dat zie je meteen.
wat een heerlijke schotel, kerel. top
 
Dat ziet er een lekker gerecht uit.
Binnenkort deze ingrediënten ook maar eens in een skelet mikken, met een gehaktschotel straf ik hier immers ook niemand.
Bedankt voor de inspiratie.
 
Heerlijk die gehaktschotels. Word je gehakt wel mooi gaar zo? Ik bak het altijd even rul voor dat ik de schotel maak. Schotel ziet er wel heerlijk uit. Zeker met die laag kaas er op. Dat lust ik wel. TOP
 
Heerlijk die gehaktschotels. Word je gehakt wel mooi gaar zo? Ik bak het altijd even rul voor dat ik de schotel maak. Schotel ziet er wel heerlijk uit. Zeker met die laag kaas er op. Dat lust ik wel. TOP
Gehakt was goed gaar, denk ook dat de saus daaraan heeft meegewerkt.
Was ook “bang” dat het gehakt droog zou worden omdat het rundergehakt was, ook niet door de saus
 
Terug
Bovenaan Onderaan