BasBQ
Beef en Steak

Gegrilde bloemkool

 
 
 
 
 

McPeet

Gemarineerd
Berichten
1.648


Boter samen met olijfolie langzaam warm laten worden, fijn gesneden knoflook erbij en die circa 10 minuten laten smoren, na 5 minuten eetlepel kerrie erbij. Geheel aflaten koelen.
Bloemkool in 1 cm dikke plakken snijden (haaks op de stam en niet te dun, anders breken de roosjes af). Plakken bloemkool insmeren met afgekoelde boter/olie mengsel en circa 4 a 5 minuten per kant grillen.
Ook lekker met spaanse peper en/of wat kaas

Boter/olijfolie met knoflook en kerrie langzaam smoren

Plakken bloemkool insmeren met afgekoelde boter/olie/knoflook/kerrie mengsel

4 a 5 minuten per kant grillen

Heerlijke gegrilde bloemkool

eet smakelijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan