BasBQ
Beef en Steak

Franklin's menu

meinonA

Stoker
Berichten
274
Volgende week wil ik een Franklins BBQ menu maken voor ong 5 personen.
Wat zouden jullie kopen voor 1 a 2 avonden vol vlees?
Daaraan gerelateerd, stel dat ik een vleesmolen heb en een whole packer brisket koop, is het dan slim om de flat van de point te snijden en worst te maken van de flat of zijn jullie eerder geneigd om 2 aparte stukken vlees daarvoor te kopen?
Zelf zat ik te denken om een menu te maken van St Louis ribs met brisket point en worst en evt kalkoenfilet (met of zonder vel), maar dat laatste vind ik niet spannend genoeg tov de andere soorten vlees.

Wat zijn toegankelijke bijgerechten die qua hoe het vult niet makkelijk de overhand hebben op de hoofdgerechten nu. Vaak zie ik in restaurants dat de hoeveelheid patat die ze serveren meer bedoelt is als vulling dan dat het echt iets toevoegt.

Zelf zat ik te denken aan kruidige aardappel partjes met groente en salade. Uiteraard wel in kleine hoeveelheden.

Hebben jullie verder nog suggesties om dit een geslaagde avond te maken? (Behalve ervoor zorgen dat je BBQ groot genoeg is uiteraard 😜)

Alvast bedankt voor het meedenken
 
Terug
Bovenaan Onderaan