BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 

Royz

Tondelzoeker
Berichten
9
Hoi allemaal,

Ik kom uit het "zonnige" zuiden en had tot nu toe op gas geknoeid, en nu toch maar eens begonnen op houtskool in een kamado.

Vorige week een grill guru large binnen gekomen en vandaag begonnen aan de eerste pulled pork.
Heb toch al wat handige tips op het forum gevonden voor een beginner waar ik nu gebruik van probeer te maken.

Zal straks proberen wat foto's te plaatsen als die lukt en daar dan nog tijd voor is 😅😅

20220506_175846.jpg


20220506_160353.jpg
 
Welkom!

Mooie kamado.
Iedereen heeft het altijd over groen, rood of zwart, maar die grijze vind ik ook wel gaaf.
 
  • Leuk
Waarderingen: Royz
Welkom hier!

Ben benieuwd naar de PP!
 
  • Leuk
Waarderingen: Royz
Roy, welkom bij de club. Succes met je Pulled Pork, vooral veel foto’s maken.
 
  • Leuk
Waarderingen: Royz
Welkom bij het genootschap Roy
 
  • Leuk
Waarderingen: Royz
Welkom
 
  • Leuk
Waarderingen: Royz
Welkom en dat de witte binnenzijde van de GG maar snel mag verkleuren .
 
  • Leuk
Waarderingen: Royz
Toch nog even een foto van het eindresultaat.. Is natuurlijk allang op.vandaag gaan we eens een beercan chicken proberen.

20220507_174936.jpg


20220507_174445.jpg
 
Welkom! Mooie Q ook de GG

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan