BasBQ
Beef en Steak

Erg of niet? Barst in klei.

BBCharlie

Stoker
Berichten
309
Ik heb net een kamado compact van Grill Guru opgepikt en er zit een oneffenheid in de onderkant van het ei. Wat vinden jullie daar van?

A33A0DB9-AEFC-47D4-963E-9587C3B72068.jpeg


ADB8CCF8-FB9C-48B6-8BE5-781896176061.jpeg
 
Ik zou contact opnemen met de verkopende partij en die de foto’s laten zien.
 
zelf vind ik het niet erg voor je, wel vervelend 😉. Het lijkt mij niet goed, dus ik zou schriftelijk contact opnemen met de verkoper. Dan heb je iets om op terug te vallen.
 
Lichte barstjes zitten overal in je keramiek, daar heb je ook geen last van.

Ik vraag me echter af wat deze barst gaat doen als hij 250 graden wordt.

Persoonlijk zou ik er niet happy mee zijn, maar als de leverancier zegt dat het goed is, prima. Hij is diegene die hem moet omruilen bij breuk.
Maar dan moet je hem nu alvast op de hoogte houden.
 
Het is een beetje een aparte situatie omdat ik zelf de verkopende partij ben. Deze kamado gebruik ik zelf en ik ben nog alle weetjes aan het leren. Daarom vroeg ik mij af wat jullie van die barst vonden.

Inmiddels is Mini (ze staat naast een Maxi, de Weber Summit) ingewerkt en heeft ze opbouwende runnetjes tot 350 graden netjes doorstaan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan