- Berichten
- 582
Hallo allemaal,
Ik zit te kijken om een mooie Dutch oven te kopen voor wat stoofgerechten op de Kamado.
Maar, nu bedacht ik me dat ik nog een oude creuset pan heb die ik vrijwel niet meer gebruik... deze wil ik best omdopen tot bbq pan.
Het is zo’n ge-emailleerde pan, inclusief witte binnenkant. Dit kan toch gewoon op de Q toch? Of zijn er toch goede redenen om een DO te kopen?
Alvast bedankt voor het delen van jullie wijsheid
Ik zit te kijken om een mooie Dutch oven te kopen voor wat stoofgerechten op de Kamado.
Maar, nu bedacht ik me dat ik nog een oude creuset pan heb die ik vrijwel niet meer gebruik... deze wil ik best omdopen tot bbq pan.
Het is zo’n ge-emailleerde pan, inclusief witte binnenkant. Dit kan toch gewoon op de Q toch? Of zijn er toch goede redenen om een DO te kopen?
Alvast bedankt voor het delen van jullie wijsheid