BasBQ
Beef en Steak

Dry Januari: Hoezo? Gamba’s en ouzo!

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
273
Dry januari toch maar even uitgesteld, zodat we vandaag gamba’s en ouzo kunnen doen. De ouzo niet alleen als aperitief, maar ook in de marinade (naast de ouzo, olijfolie, sjalot, knoflook en peper). De ouzo geeft aan de gamba’s een lekkere anijssmaak. Zoonlief eet dan wel geen spareribs, maar gamba’s weer wel. Dus voor hem de gamba’s gemarineerd zonder ouzo (olijfolie, knoflook, sjalot, rozemarijn, peper en oregano).

8D5D54C4-8F6F-490A-9019-6EC19952F08A.jpeg

E40F14BC-9F12-443E-9164-9B334DF9C5CE.jpeg

442312A5-B0E1-4C72-9DBF-CDD0DBD4F198.jpeg

9C458A61-0E30-408B-9464-950194BF90A6.jpeg

119DCDC7-18EC-4835-9DBA-D61545E3C954.jpeg

B2B2C481-2004-4961-BBCE-402EB0C28A83.jpeg
 
Jaaa gamba’s met anijs! Heerlijke combo. Ik vertel wel eens over gamba’s met sambuca door de saus, dan kijken mensen vreemd op. Jij snapt het! Dit moet gesmaakt hebben 🥰
 
Lekker die gamba's. Combi zou ik zo niet op komen. Maar zal vast goed gesmaakt hebben.
 
Hmm, die gaan we zeker eens proberen.
Dank voor het delen

Je heb wel het zonnetje in huis gehaald op de eettafel zeg.
Ouzo, watermeloen, mooie salade. Nice
 
Da's typisch zo'n 1 + 1 = 3 gerechtje!

Heerlijke zomerse combi. Nu het weer nog!
 
Lekker idee, ook de Q eens voor laten roken 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan