- Berichten
- 1.392
Een tijdje geleden mijn dry aged ribstuk versneden.
Zat ik nog met een overschot van harde korsten, 1,85kg om exact te zijn.
Deze vacuum verpakt en ingevroren.
Vrijdagavond 3,6kg borstbouillie gaan halen zodat ik een 70/30 verhouden zou hebben.
Eerste testrun gedaan met met 50/50 (van het draaien zelf geen foto's, vettige handen / gsm...).
Dan even garen om te zien hoe het uitpakt.
Burgertje puur geproefd, was binnen no-time verdwenen.
Beslissing van de raad van bestuur: "goed zo, niet meer aanpassen en 50/50 houden".
Dus tijd om de burgers te persen.
Resultaat 18 burgers van 200gram, per 2 verpakt.
's avonds de grote test en een echte burger maken.
De röstiburger was ons wel in de smaak gevallen dus terug voor zo eentje gegaan.
Heel simpel met nog wat tomaat en een schelletje chedar.
Tada, resultaat.
Bij deze heel gelukkig dat ik de 'afval' van het dry agen kan hergebruiken en nog lekkere burgers kan maken.
Zat ik nog met een overschot van harde korsten, 1,85kg om exact te zijn.
Deze vacuum verpakt en ingevroren.
Vrijdagavond 3,6kg borstbouillie gaan halen zodat ik een 70/30 verhouden zou hebben.
Eerste testrun gedaan met met 50/50 (van het draaien zelf geen foto's, vettige handen / gsm...).
Dan even garen om te zien hoe het uitpakt.
Burgertje puur geproefd, was binnen no-time verdwenen.
Beslissing van de raad van bestuur: "goed zo, niet meer aanpassen en 50/50 houden".
Dus tijd om de burgers te persen.
Resultaat 18 burgers van 200gram, per 2 verpakt.
's avonds de grote test en een echte burger maken.
De röstiburger was ons wel in de smaak gevallen dus terug voor zo eentje gegaan.
Heel simpel met nog wat tomaat en een schelletje chedar.
Tada, resultaat.
Bij deze heel gelukkig dat ik de 'afval' van het dry agen kan hergebruiken en nog lekkere burgers kan maken.