BasBQ
Beef en Steak

dry age cote de boeuf

 
 

Spiffs

Pitmaster
Berichten
627
De slager een dorpje verder op, waar ik steeds meer contact mee krijg, had een dry age cote de boeuf op de kop getikt, dus daar moest ik toch ff langs :)

389b4966.jpg


Zout en peper leken me meer dan voldoende voor dit stukje (500gr) mooi gerijpt vlees, de geur zou ik als verse frisse yoghurt willen omschrijven.

Wendy had er geen zin in, dus voor haar een stukje zalm.
Gietijzeren rooster uit de wga op de otg gelegd en lekker heet gestookt.

Het was een superstukje vlees! heerlijk van smaak.

Goed biertje erbij, wat een goede combi zeg.

afac3383.jpg


2d8ebd69.jpg


58312b33.jpg


e88eadee.jpg


8769431b.jpg



ba8eb149.jpg
 
Lekker marc, snap heel goed dat je lekker hebt gegeten

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk
 
Oh lekker zeg! Heb je dat hele stuk? Of maar ??n steak?
 
Ow valt me nog mee... dacht dat je de rest misschien nog achter de hand had voor van de week ;)
 
Ziet er heel goed uit Marc!
 
Het water loopt me in de mond Marc, altijd fijn een slager in de buurt te hebben die wat extra's in huis heeft.
 
Wat een prachtig stuk vlees zeg, wel vervelend zeker dat je het helemaal alleen moest opeten ;)
 
Ik dacht dat hij in Breezand zat :-[, weer iets geleerd.

Weet je of hij ook buikribben verkoopt?
 
Terug
Bovenaan Onderaan