Ik heb'm pas gedaan: volgens beschrijving 2 uit APL's 25, alleen peper en zout, en plantaardige (arachide) olie, daarna direct tot de gewenste kerntemp (7-10 min per kant) (48°C= rare, 57°C =med well done) als hij te hard dreigt te gaan wat vaker draaien, zwart = te hard! (en te laat)
tussendoor basten met een mengsel van 1/4 cup olijfolie, 4 el boter, 10 (of minder naar smaak, doe zelf 5) teentjes knoflook uit de knijper,en fijngehakte kruiden zoals majoraan,rozemarijn, tijm,oregano en salie (ongeveer een 1/4 cup) dit alles in een pannetje verwarmd.
Daarna 2-5 min laten rusten op de snijplank voordat je gaat snijden, en op je snijplank maak je eerst de volgende dressing:
6 el olijfolie, 2 el platte peterselie, fijn gehakt, en zout en peper naar smaak.
Met het snijden smeer je deze dressing op je vlees, erg goed!