BasBQ
Beef en Steak

cote a l'os

 

Quaak

Sprokkelaar
Berichten
45
Vandaag cote a l'os gemaakt op de bbq. Vrijdag het stuk vlees uit de vriezer in koelkast echter bleek deze nog geheel ontdooid te zijn. Het was even afwachten of het ging lukken maar uiteindelijk na 1,5 uur op de weber hebben we weer heerlijk gesmuld.

cote a l'os heb ik ingesmeerd met olijfolie en daarna grof zeezout gemengd met rozemarijn goed ingewreven. Op de q ook rozemarijn gebruikt. Zie onder voor het resultaat.

IMG_5479.jpeg


IMG_5481.jpeg


IMG_5480.jpeg


IMG_5484.jpeg


IMG_5486.jpeg


IMG_5487.jpeg


IMG_5488.jpeg


IMG_5489.jpeg
 
Oei, ziet er lekker uit. Wel wat droog of ligt dit aan de foto?
 
Oei, ziet er lekker uit. Wel wat droog of ligt dit aan de foto?
Dat dacht ik ook al. Gelukkig viel het mee en kwam er na het aansnijden een stuk meer vocht uit. Het stumbles was eigenlijk nog niet goed ontdooid en dat zal wel de oorzaak zijn. Maar ja we konden hem niet liggen tot vandaag want vanmiddag gaan er 40 hamburgers op Q 😁
 
Heerlijk zeg👍🏻🔥😋
 
Ziet er goed uit!

Fijn dat hij niet droog was, zo ziet ie der wel uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan