Beef en Steak

Coquelletes

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.986
Na aanleiding van het topic van Daniel, https://www.bbqgenootschap.nl/threads/gepekelde-coquelet-aan-spit.23144/, vandaag coquelletes klaar gemaakt. Gisterenavond in de pekel gezet.
20200504_170152.jpg

20200504_170208.jpg

20200504_170440.jpg


Vanmiddag er uit, even laten drogen. Om vervolgens in een rub te zetten volgens recept van Noskos https://www.bbq-nl.com/beer-can-chicken/ Wel heb ik bij de rub het zout weg gelaten, want dat zat er al genoeg in de pekel.
20200504_164753.jpg

20200505_174051.jpg
Daarna de Q op 165 graden voor ongeveer 35 min.
20200505_183444.jpg
20200505_183735.jpg
Resultaat heerlijk sappige kip. Mocht iets meer pit hebben, maar als je de kleine zo ziet smikkelen..... Heerlijk.
20200505_183822.jpg
20200505_184115.jpg

20200505_184828.jpg

En speciaal voor Jet als begeleiding, gegrilde spitskool met aardappelpuree, 😉😋
20200505_181246.jpg
 
Hahaha. Die foto van de kleine, priceless.
 
Dat ziet er prima uit en ik geloof dat de kleine alles heeft goedgekeurd.
 
De kleine vind tot nu toe alles lekker wat papa maakt. Maar ik kan niet wachten als ik de foto's zie om zoiets samen te maken.
 
Zier er weer goed uit broer. Ik moet maar weer eens een bestelling gaan plaatsen vrees ik.
De kleine eet deftig mee. Die geniet een prima opvoeding zo 👌
 
het gerecht ziet er goed uit, maar die kleine steelt de show hoor.
dat is toch prachtig man.
en straks samen iets maken is ook goud.
 
Dat is een mooie maaltijd geworden Remco en wat goed dat je ook de bijgerechten laat zien 😜
Maar mijn complimenten voor die kleine, wat een schatje en zo zelfverzekerd, "dit is mijn vork met eten"😄
 
Terug
Bovenaan Onderaan