BasBQ
Beef en Steak

Cold smoked salmon

 

JoeriVdB

Tondelzoeker
Berichten
5
Een aantal weken terug heb ik nog eens zalm koud gerookt op de weber master touch met de cold smoke generator van Weber. Ditmaal volledig via het recept gevonden op het youtube kanaal van Dennis.
7cfb5dbd5682ff28af7cf3ecffcb10cf.jpg
364597f49b7fc62e759affea55185438.jpg
b60f5b635ac597ce7ae756b62811bc32.jpg
e038c81a8dfa2b5166b32437aed8dd1a.jpg
76b942f0a123ac9fdbee8c5e822c465c.jpg
2173e4ce75965f871068aa75f66c9739.jpg
ff397a02da6f4022460d8a154422f556.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 
Dat ziet er goed uit. En direct 3 stukken, daar kan je weer even mee door.
 
Dat ziet er goed uit. En direct 3 stukken, daar kan je weer even mee door.
Het roken blijft hetzelfde. En die 3 stukken passen perfect op de Weber dus waarom niet . Was 1 zalm om direct op te eten. 1 in de vriezer en de derde was een stuk voor m'n vader. Die was dan ook weer gelukkig.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 
Daar kan je veel mensen heel blij mee maken.
 
Dat is een lekker crackertje geworden ! Schuif maar door hoor !
 
Wat is dat groene erop? :eek:

Lekker man... maar koud gerookte zalm meteen na het roken opeten is een beetje jammer of niet? Laat het lekker een dag of twee doortrekken ingepakt in folie in de koelkast, dan is het zoveel zachter en lekkerder van smaak!
 
Wat is dat groene erop? :eek:

Lekker man... maar koud gerookte zalm meteen na het roken opeten is een beetje jammer of niet? Laat het lekker een dag of twee doortrekken ingepakt in folie in de koelkast, dan is het zoveel zachter en lekkerder van smaak!
Wat je ziet is een volkoren toastje met avocado, sneetje zalm, verse ajuin snippers en een beetje rucola. Lekkere combinatie hoor. En de zalm heeft natuurlijk 24u liggen rusten in folie alvorens aan te snijden. Geen zorgen

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan