BasBQ
Beef en Steak

Chuck Roast burned ends

 

Frans Jansen

Vuurmaker
Berichten
55
Vandaag het 2e deel van mijn Chuck Roast maar eens op de kamado leggen. Ik had nog ongeveer 1,5 kg over van de vorige keer.
25ECC855-4A03-4B4F-8F28-F311DAD91D76.jpeg


Eerst het deel in blokjes snijden
En rub erover
3A39B057-577D-4E9A-B24E-72B2CEFB2648.jpeg

Daarna 2 uur met rode wijn rookhout op 135 gr rook op laten nemen.
9D3719EC-0645-4435-806D-A5340A2E1850.jpeg

B7013919-BEEE-4E05-9233-A5A98315BB43.jpeg


Lekker bark erop.
Hierna in een bakje met 250 ml BBQ saus gemengd met 125 ml bouillon.
D672A8F0-7C35-41E4-A167-14BFFB329FC4.jpeg

Afdekken met aluminiumfolie en 2 uurtjes terug op de kamado.
Eindresultaat was om je vingers bij op te eten.
99CD2916-063B-4BEE-B860-80717615EE9F.jpeg
 
Oh lekker man.
Mooi gemaakt.

Welke rub en saus heb je gebruikt?
 
Dat zou ik ook wel lusten. Mooi stukje vlees

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Zo hee, dat ziet er goed uit zeg
 
Verplaatst naar de rookkamer ik zie geen actiefoto's van de bereiding op de BBQ.
Mooie dooraderde Chuck inderdaad.
 
Allememachies, dat is een mooi stukje vlees.
Wat een goede bereiding.

Heb je de hele tijd op 135 "gedraaid"?
Ik moet maar ook eens een keertje Meatchurch proberen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan