- Berichten
- 55
Vandaag het 2e deel van mijn Chuck Roast maar eens op de kamado leggen. Ik had nog ongeveer 1,5 kg over van de vorige keer.
Eerst het deel in blokjes snijden
En rub erover
Daarna 2 uur met rode wijn rookhout op 135 gr rook op laten nemen.
Lekker bark erop.
Hierna in een bakje met 250 ml BBQ saus gemengd met 125 ml bouillon.
Afdekken met aluminiumfolie en 2 uurtjes terug op de kamado.
Eindresultaat was om je vingers bij op te eten.
Eerst het deel in blokjes snijden
En rub erover
Daarna 2 uur met rode wijn rookhout op 135 gr rook op laten nemen.
Lekker bark erop.
Hierna in een bakje met 250 ml BBQ saus gemengd met 125 ml bouillon.
Afdekken met aluminiumfolie en 2 uurtjes terug op de kamado.
Eindresultaat was om je vingers bij op te eten.