Beef en Steak

Chickies

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.986
Tijd voor mijn nieuwe kamado weer eens verder te testen.
Te beginnen met een nieuw speeltje de one minute lighter van Bastard.
Werkt echt super en inderdaad binnen 1 minute aan...

Maar goed, eerder op de dag had ik al de kipvleugels gekruid met Chipotle kruiden in combinatie met een beetje bruine basterdsuiker.

De kamado naar 160 graden gebracht. De lekbak gevuld met water, zodat ze extra sappig bleven. 35 minuten later was het tijd om te smullen.

Ondertussen mezelf overtuigd dat er echt nog een grillverhoger bij moet, want ik had geen plek voor aardappelen en asperges.

Wel errug lekker
20d2f9e934f23eb22a7f10ad2f49adee.jpg
282fa365fc6111dddfb8d53bae8cfac7.jpg
769e324661c5b0183186cd8f9deff194.jpg
10a1bab1136b0d2d90275d2c34ec5885.jpg
092400e9f6fbd1f1a657d6ec05490027.jpg
9c0dd7e679f7ce64aecad080cd86c27b.jpg
 
Lekker hoor. Lust ik allemaal wel.  :)
 
Lekker bezig Broer. Kip is altijd top van de BBQ. En een gril verhogen is altijd handig.
Of je steekt de good old weber nog eens erbij aan ;-)
 
Lekker zeg!
Water zou ik de volgende keer achterwege laten, voegt niets toe namelijk qua sappigheid, en voor de stabiliteit hoef je het niet te doen. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan