BasBQ
Beef en Steak

Chicken bacon Bbq sauce glazed kebab spiesen

 

Yorick

Vuurmaker
Berichten
85
Ik deel niet vaak foto’s en recepten maar deze wou ik toch eens delen met jullie.

Mond vol, maar al een tijdje is dit toch wel een favoriet van de Q hier thuis. Ooit het recept vanuit smokey goodness summer BBQ gehaald, beetje aangepast en zie hier…

Vrij simpel recept maar een absolute aanrader.
Kruiden mengen met 2 delen kippendij en 1 deel spekreepjes. Dit alles tot een gladde massa draaien in de keukenmachine met een mes. Gebruik (natte!) handen om het mengsel om de spies te doen. Even de koelkast in en ondertussen de Q op 180 graden direct… halverwege insmeren met je favoriete bbq saus aan beide kanten en aanvallen maar!

Wij eten het met naanbrood of pita’s, tzaziki en wat groenvoer.

D1826041-2018-4B30-A357-D348DE2DE9F7.jpeg

244F55E8-03A9-45A4-BBB6-190BC72F5966.jpeg


En als ze klaar zijn…

8FBDB57A-E0AF-438A-87FA-5F21C7D6B7C1.jpeg

8C6D0C88-FCD8-4D51-BFCF-ED23233065A9.jpeg

7283DBFB-B3E4-415F-B613-D6FCD6706263.jpeg
 
Dat ziet er heerlijk uit!
Gaan we hier ook maar eens proberen.
 
Deze ga ik eens proberen, lijkt me lekker 😋
 
Zo’n bijdrage mag je vaker deze hoor, ziet er goed uit
 
Dat zijn fijne spiesen geworden, het moet gesmaakt hebben ;)
 
Dit is echt een heerlijk gerecht, ook al meerdere malen gemaakt.. aanrader: maak je naan en tzaziki zelf dan weet je helemaal niet wat je mee maakt


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dit is echt een heerlijk gerecht, ook al meerdere malen gemaakt.. aanrader: maak je naan en tzaziki zelf dan weet je helemaal niet wat je mee maakt


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Tzaziki maken we hier ook zelf idd! Baan eigenlijk nog nooit geprobeerd. Zetten we erbij voor de volgende keer!
 
Dat ziet er goed uit. Het water loopt me in de mond. Top
 
Terug
Bovenaan Onderaan