BasBQ
Beef en Steak

Cavemanstyle ribeye en diamanthaas,avocado,tomaat,ui en komkommer

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Heb een mooi recept van avocado gezien hier op her forum volgens mij was het schelm dat die vroeg er om gekopieerd te worden.
Dit was avocado overdwars door de helft en dan er wat uitlepelen en daar een ei in heb voor mij nog wat chilipepertje ingedaan voor corina paprika en pezo
Dit op een rookplankje voor ongeveer 15/20 min. direct op 180 graden.
Verder de diamanthaas gekruid de ribeye goed droog gemaakt.
De diamanthaas er wat eerder op had een half rooster erop tot een kern van 49 graden.
De ribeye heb ik 1 min. op de ene kant en weer een min. op andere kant cavemanstyle gedaan .
Moet zeggen dit was heerlijk de ribeye was lekker knapperig aan de buitenkant was goed gelukt
Geen last van de as er was 1 kooltje blijven zitten die eraf gehaald .
Beide vleesjes laten rusten en daarna gesneden.
Maar foto's zeggen meer.
IMG_9355.JPG

Ingrediënten behalve avocado

IMG_9356.JPG


En hier de avocado

IMG_9357.JPG


Op het rookplankje

IMG_9359.JPG


Diamanthaas erop voor corina die wilde geen cavemanstyle

IMG_9360.JPG


Ribeye effe lekker zonnen

IMG_9361.JPG


Foto met een lichtje erbij

IMG_9362.JPG


Lekker bruin gebakken

IMG_9363.JPG


Nu even rusten met een beetje folie erover

IMG_9364.JPG


Het plankje met alles erop 😋

IMG_9366.JPG


De avocado nog door de midden. 😋
 
Smakelijk plankje met heerlijk mals vlees,
Top gedaan 👌
 
Wat een prachtige plaatjes zo.
Cavemanstyle moet ik ook echt gaan proberen. Heb dat nu met een lomo el trappo ooit gedaan maar wil het ook wel eens met een “deftig” stuk vlees proberen.
 
Piet, dit ziet er weer verfijnt uit. Smakelijk.
 
Ziet er erg goed uit. Die avocado is ook grappig zo. Die ga ik ook een keer maken. Thx!
 
Dat heb je mooi voor elkaar Piet. Zou de volgende keer het plankje door de helft zagen
 
Ziet er heerlijk uit. Dat lust ik ook wel. Goed idee van Frits, de zaag erin.
 
Heerlijke plaatjes Piet. Die avocado is idd erg lekker. Mooi om hem weer eens voorbij te zien schuiven.
Je steaks hebben een heerlijk cuisson, dat moet weer smullen geweest zijn. Top
 
Wat een feestje Piet, ziet er fantastisch uit.
 
Caveman style gaaf! Blijft toch een prachtige manier van bereiden en maakt altijd veel indruk. Ziet er uit als een top maaltje, had graag hapje mee gegeten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan