- Berichten
- 2.217
Ik wil casselerrib warm roken en was op zoek naar een brine recept.
Nu heb ik dit recept gevonden, maar daar wordt pink salt gebruikt, wat ik niet heb.
De converter pikt dit niet, nog afgezien ik 4 liter wel veel vindt.
Nu zag ik ook dit op het forum van Bert, maar bij deze koudgerookte variant zie ik 120 gram op 1 liter staan, maar dit lijkt me weer veel kleurzout.. En ik kan niet injecteren.
Iemand die enige richting kan geven? Colorozo lijkt me geen goedje om mee te experimenteren.
Bert
Nu heb ik dit recept gevonden, maar daar wordt pink salt gebruikt, wat ik niet heb.
De converter pikt dit niet, nog afgezien ik 4 liter wel veel vindt.
Nu zag ik ook dit op het forum van Bert, maar bij deze koudgerookte variant zie ik 120 gram op 1 liter staan, maar dit lijkt me weer veel kleurzout.. En ik kan niet injecteren.
Iemand die enige richting kan geven? Colorozo lijkt me geen goedje om mee te experimenteren.
Bert