BasBQ
Beef en Steak

Côte de boeuf

 
 
 

Revers88

Pitmaster
Berichten
858
Vandaag lekker met zijn tweeen kerst vieren. En wat ga je dan eten? In ieder geval geen gourmet haha. Wij kwamen van de week een mooi stuk côte de boeuf bij de Sligro tegen.

Vandaag bereid met reverse sear. Eerst op 120 tot een kerntemperatuur van 45 om het vervolgens af te maken op de onderkant van een skillet👌🏻. Geserveerd met regenboog wortels en gepofte knoflook. Dus ja niet te gek, gewoon lekker vlees met groente. En ja, wij eten dat gewoon vanaf de plank 😁

45A16F7E-3BFA-4524-9EF4-54B26BB4CEC9.jpeg


ADDE1743-3326-4FEC-9AB2-80D96879CF94.jpeg


72B87DFB-8095-40F4-B87A-9268526942C1.jpeg
 
Zekers een mooi stuk gevonden en mooi bereid
 
Mooi stuk! Zal zeker gesmaakt hebben. 😋
 
Goed stuk vlees 👍🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan