BasBQ
Beef en Steak

Côte de Boeuf reverse sear met zelfgemaakte Chimichurri

 

Robsteady

Kooltjesharker
Berichten
106
Mooi stukje Côte de Boeuf om het eens te proberen. 530 gram, bestrooid met grof zeezout en in indirecte opstelling op de Kamado gegooid tot een kerntemp van 42 graden wordt bereikt.

Daarna 10-15 min rusten onder n stukje alufolie.
Ombouwen naar direct en temperatuur opschroeven tot 230.
Dan nog even beide zijdes afgrillen, nadien 10 min. rusten en dan gaan we het zien!

Ligt er op t moment nog op😉
6316E609-BE6B-4F58-90E5-1ECD87BD92D0.jpeg

7EAF023B-8B3F-449A-8061-34FF2B7B1924.jpeg
56A383F4-243B-462F-800B-411719F9FC0C.jpeg


De Chimichurri gisteravond al voorbereid:
E10D830C-1083-4B01-81A5-6F8B63C95AC8.jpeg


En het eindresultaat! M’n vrouw is van huis vanavond en ik dacht, ‘ja jonge, je mag jezelf ook wel is trakteren na een lange week😎

A62D48B3-A7A8-45E5-A917-FAD96C45B95D.jpeg
B44AF508-F4EC-4E7B-ABDC-B20657FCDD62.jpeg
80DED57D-1A72-4F24-A2EB-98A8259D60CD.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Leuke sessie maar dat vlees ziet er voor een cote de boeuf wel erg mager uit hoor. Een Cote is een ribeye waar nog een stukje bot aan zit. En dit lijkt met niet echt ribeye.
 
Terug
Bovenaan Onderaan