Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Toevallig heb ik afgelopen vrijdag een stuk ribeye na een maand uit de boter gehaald. Ik heb het recept uit één van de Smokey Goodness boeken gevolgd. Ik vond het vooral leuk om een keer wat nieuwe technieken te proberen (butter aged, maar ook boter roken was nieuw voor mij). Het eind resultaat was lekker, maar ik vond niet dat het butter agen heel veel had toevoegd. Het vlees was mals en er zat zeker wel een iets andere smaak aan, maar de hoeveelheid werk die je er in moet stoppen levert in mijn ogen te weinig op. Dus kortom, leuk om een keer te doen, maar zal het niet snel nog een keer doen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.