BasBQ
Beef en Steak

Buikspek met Schrobbeler-Booster

 
 

El Mariachi

Kooltjesharker
Berichten
145
Zo, te lang geleden dat ik iets gepost heb...
Nou een goed voornemen dan maar he!

31/12 1,5kg buikspek in de rub van #defikerin , nr3 een x.
In principe voor rundvlees maar dit x dus op een knorrie.
Vanmorgen de Schrobbeler geboosterd....
Prima combi!
Indirect op ca. 150 graden, 2x houtchunck hickory, lekbakje met water eronder en na 4 uurtjes kern 78 graden. Toen was mijn geduld op zeg maar...

Allemaal een mooi & "vrij" 2022 met veel bbq-fun gewenst!

20220101_100539.jpg


IMG-20220101-WA0004.jpg


IMG-20220101-WA0014.jpg


IMG-20220101-WA0016.jpg


IMG-20220101-WA0015.jpg
 
Ziet er zalig uit man, en je BBQ staat er prachtig bij daar, mooi uitzicht!
 
Dat ziet er uit als een lekker stuk buikspek! 😍
 
Leuk uitzicht en een fijn stuk spek, wat wil je nog meer ;)
 
Goed voornemen, ging het te koste van je geduld?😊

Geduld genoeg gehad, hoe smaakte het?
 
Mooi uitzicht ! Proef je de Schrobbelaar terug?

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Goed voornemen, ging het te koste van je geduld?😊

Geduld genoeg gehad, hoe smaakte het?
Het was heeelijk, ik wilde een x minder pittig / kruidig en de Schrobbeler icm de rub van defikerin (koffie) een zoetig spekkie geworden.
De Schrobbeler proef je dus echt wel terug.
 
Buikspek wil ik ook nog eens maken op de WSM.
 
Ziet er zeer smakelijk uit en goed gerecht om het nieuwe jaar mee in te luiden!
 
Terug
Bovenaan Onderaan