jberendsen
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Hallo allemaal,
Ik ben van plan om binnenkort Montreal smoked meat te maken (recept staat ook elders op dit forum. Lijkt een beetje op pastrami. Hierbij wordt de brisket niet helemaal gaar gekookt op de bbq maar gaat deze er eerder af en wordt deze de volgende dag gestoomd.
Nu is mijn vraag, heeft iemand ervaring met het stomen van een brisket nadat je het gerookt heb? Zo ja, hoe doe je dat het beste en waarin? Ik heb niet een stoompan waar een hele brisket in past... En de brisket in stukken snijden is ook al weer zo wat... Ik heb ook geen stoomoven dus dat is ook gen optie. Iemand tips of ervaringen?
Bvd!
Groeten,
Jeroen
Ik ben van plan om binnenkort Montreal smoked meat te maken (recept staat ook elders op dit forum. Lijkt een beetje op pastrami. Hierbij wordt de brisket niet helemaal gaar gekookt op de bbq maar gaat deze er eerder af en wordt deze de volgende dag gestoomd.
Nu is mijn vraag, heeft iemand ervaring met het stomen van een brisket nadat je het gerookt heb? Zo ja, hoe doe je dat het beste en waarin? Ik heb niet een stoompan waar een hele brisket in past... En de brisket in stukken snijden is ook al weer zo wat... Ik heb ook geen stoomoven dus dat is ook gen optie. Iemand tips of ervaringen?
Bvd!
Groeten,
Jeroen