Beef en Steak

BCC & CCC

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ron71
  • Startdatum Startdatum
 
 

Ron71

Tondelzoeker
Berichten
21
Vanmiddag eindelijk een van de klassiekers gemaakt: de BCC & CCC

De BCC met de Noskos Chicken Rub bestrooid en de CCC met standaard kipkruiden van de bekende kruidenier.

De KJCI iets te hoog opgestookt naar zo’n 220c, dus de kippen hadden na een klein uurtje een kern van 74c bereikt.

Laatste 30 minuten er 4 maiskolven in folie bijgelegd.

Het was weer een feestmaaltje

Ron #staysafe

IMG_6514.jpg

IMG_6515.jpg

IMG_6516.jpg

IMG_6519.jpg

IMG_6520.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooie kippies, welkom bij de Tokkies.
 
Dat ie van het bier scheef gaat hangen snap ik, maar die op het cola blikje ook? Bacardi erbij ingedaan ofzo :D:cool::D
Zal gesmaakt hebben.

Nog een duidelijk verschil in smaak door de verschillende kruiden?
 
Die dames zien er heerlijk uit. Welkom bij de Tokkies.
 
Dat ie van het bier scheef gaat hangen snap ik, maar die op het cola blikje ook? Bacardi erbij ingedaan ofzo :D:cool::D
Zal gesmaakt hebben.

Nog een duidelijk verschil in smaak door de verschillende kruiden?

Zeker een verschil qua kruiden/rub. Wij, papa en mama, vinden de rub van Noskos echt top....de kids vinden de kipkruiden van Verstegen lekkerder. Gelukkig geen probleem op zo’n ruime kamado


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekkere chickies. Ziet er goed uit. De hogere temperatuur is geen probleem geweest zo te zien.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Hartelijk gefeliciteerd met je Tok 🥳 dat is een heerlijke maaltijd geworden en hier ook een grote fan van Noskos the chicken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan