BasBQ
Beef en Steak

Bavette Rollade

 
 

Kyrti

Stoker
Berichten
478
Gisteren was het dus zover, eindelijk tijd voor de bavette rollade. In mijn haast en door het slechte weer wel compleet vergeten om foto's te maken van het vlees op de bbq... Voor mij was het de eerste keer dat ik een stuk vlees ging vlinderen, dat was wel even spannend (Ff niet storen nu, anders verpest ik dat hele stuk vlees!!). Gelukkig allemaal goed gegaan!

Bavette Rollade:
- 700g Angus bavette Uruguay
- truffel mayonaise
- parmaham
- spinazie
- geroosterde pijnboompitjes
- parmezaanse kaas
- snufje pezo

Sides:
Hasselback potatoes:
- gesmolten kruidenboter met wat rozemarijn toegevoegd
- aardappels (goh)

Salade:
- 200g rucolamelange
- 500gr cherry tomaatjes
- aantal plakken parmaham
- geroosterde pijnboom pitjes
- mozzarella

Sladressing
2 eetlepels balsamico azijn
Een scheut extra virgin olijfolie
2 theelepels Italiaanse kruiden
1 theelepel citroensap

Zoals ik zei heb ik helaas niet veel foto's kunnen maken, maar het was werkelijk een feestje in de mond voor iedereen!

IMG_20211210_180216.jpg

IMG_20211210_180748.jpg
IMG_20211210_181521.jpg
IMG_20211210_193156.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan