Beef en Steak

Barbecue op het werk.

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
20.797
Het was alweer een eeuwigheid geleden dat ik een barbecue op het werk heb gedaan.
Omdat er ook gewerkt dient te worden gewoon het vertrouwde recept gemaakt: Spareribs, zalm, peer-chocolade toetje met als extra scamorza in tomatensaus.

f3302bdcbee78dd9e02e3fc6597bc3db.jpg


8f805ad62d30ceab1a412ca36c8fed62.jpg


9cb2350d78a1c0a365df42c41406e22c.jpg


45b4308dc956f8f5dc952fe397fd0c24.jpg


57dd85565b73c3658b25d8a8123242a9.jpg


b0bec0a2834208adc18e7f43cf8c719c.jpg


Bedankt voor het kijken.
 
Top Frits, ziet er allemaal zeer smakelijk uit.
bofkonten die collega's van jou!
 
Da's lekker, had m'n baas vast niet goed gevonden :-? :D
Mooie schone bbq trouwens lijkt wel nieuw ;)
 
Lekker hoor.
Ribbels altijd goed
Dat er nog vegetarische collega's zijn als je dit op tafel zet.
 
Hans zei:
Da's lekker, had m'n baas vast niet goed gevonden :-?
Mooie schone bbq trouwens lijkt wel nieuw

Deze is inderdaad nieuw. Glom als een gelakte hondekeutel in de maneschijn.


 
Ridevi71 zei:
Lekker hoor.
Ribbels altijd goed
Dat er nog vegetarische collega's zijn als je dit op tafel zet.

Denk dat de vegetari?r wel begon te twijfelen.

Er waren er twee dames die vertelden niet van spareribs te houden, maar die waren zo om 🤣. Eentje at zelfs een hele slab op.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Frits zei:
Ridevi71 zei:
Lekker hoor.
Ribbels altijd goed
Dat er nog vegetarische collega's zijn als je dit op tafel zet.

Denk dat de vegetari?r wel begon te twijfelen.

We waren er twee dames die vertelden niet van spareribs te houden, maar die waren zo om 🤣. Eentje at zelfs een hele slab op.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Tja, zelf op de bbq gegrilde spareribs zijn niet te versmaden.
Je moet wel h??l erg sterk in je schoenen staan om dat af te slaan. ;)
 
Nog collega's nodig?

Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk

 
Mooi menuutje! Dat was vast genieten!
 
Lekker gerecht Frits. Ziet er heerlijk uit.
Bij mij op het werk vragen ze ook steeds of ik de bbq niet eens wil aansteken...
Jij hebt nu wel de spullen met een weber OTP 67 als ik het goed zie.
Hoe bevalt het BBQ en zn grote Q?
 
Frits zei:
Denk dat de vegetari?r wel begon te twijfelen.

Er waren er twee dames die vertelden niet van spareribs te houden, maar die waren zo om 🤣. Eentje at zelfs een hele slab op.

Dat zijn de mooiste complimenten  :)
 
@Bram, goed gezien het is een OTG67. Deze bevalt prima en werkt net zo makkelijk als een 47 of 57. Was in het begin bang dat hij veel briketten zou gebruiken, maar zou bijna zeggen dat het tegendeel waar is.
Bij deze BBQ zaten twee ovale kolenmandjes, hierdoor wordt de BBQ beter verwarmd en gebruik ik een weberstarter met briketten per keer en kan ik makkelijk drieneenhalf uur barbecue?n op 170C.
 
Gaaf ding. Als mijn weber vervangen moet worden, ga ik ook voor een 67cm. Goed te horen dat het kolen verbruik toch mee valt. En dan zou ik hem ook eens mee kunnen nemen naar het werk. En dan een onbeschofte hoeveelheid kippenvleugels gaan maken
 
Ze zullen jou wel een fijne collega vinden met zo'n menu  :D
 
Baanzekerheid gestegen Frits, daar is geen twijfel over mogelijk lijkt me ;)
Heerlijk!
 
Ziet er goed uit! Ik mag dit ook elke jaar voor 70 man doen, een perfecte dag om je passie onder werktijd te delen met je collega's.  :D
 
WoW, zeventig mensen, dan begint het op werk te lijken ;).
 
Eigenlijk zijn er weinig dingen mooier dan een fonkelnieuwe Weber!

Oh ja... een fonkelnieuwe Weber vol met heerlijke spareribs!

Mooi werk Frits!
 
Terug
Bovenaan Onderaan