Hoi binnenkort ga ik om mijn compacte kamado (15") een heerlijke Angus Cote de Boeuf van 1,1kg reverse sear bereiden.
Daarnaast wil ik ook wat kipdijspiesjes serveren (volgens Grieks recept van bbq-helden).
Ik wil na de indirecte sessie van de Cote de Boeuf deze kipspiesjes bereiden. Wat is nu wijsheid?
Kipspiesjes eerst nog met platesetter op hogere temperatuur een paar minuten (10-15) indirect, daarna afgrillen tot ±80c zonder platesetter. Dan is daarna de Q meteen op temperatuur voor het afgrillen van de Cote de Boeuf.
Of kan ik beter de Kipspiesjes gewoon alleen direct om en om grillen volledig zonder platesetter dus.
Alvast dank voor de tips.
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Daarnaast wil ik ook wat kipdijspiesjes serveren (volgens Grieks recept van bbq-helden).
Ik wil na de indirecte sessie van de Cote de Boeuf deze kipspiesjes bereiden. Wat is nu wijsheid?
Kipspiesjes eerst nog met platesetter op hogere temperatuur een paar minuten (10-15) indirect, daarna afgrillen tot ±80c zonder platesetter. Dan is daarna de Q meteen op temperatuur voor het afgrillen van de Cote de Boeuf.
Of kan ik beter de Kipspiesjes gewoon alleen direct om en om grillen volledig zonder platesetter dus.
Alvast dank voor de tips.
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk