BasBQ
Beef en Steak

1e Cote Boeuf

 

Xplosiv

Stoker
Berichten
266
Hij lag al een tijdje in de vriezer en omdat we een lang weekend hebben gisteren laten ontdooien en vandaag op de Weber om ook maar het nieuwe rooster met klepjes uit te proberen. En ook voor het eerst Hikory chunk gebruikt. Erg lekker maar wel veel vet aan het begin. Moet ik dit afsnijden en mogelijk bovenop leggen?

Kerntemperatuur tot 60 laten komen dat wou de vrouw graag. Op 130 graden

c7b12d0f9de77f20958f49f13fad5d91.jpg
8e732fabd8a5eeb1885bb3f9a4be31d4.jpg
79b2875cfc651a7222bc41aa98c0aac3.jpg
f5772ba0ad35404ef436c1f0bf766c29.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Mooi stukje vlees hoor.
Ziet er goed uit
Vet gewoon laten zitten. Kan je er altijd nog afsnijden

Hoe smaakte het, Was het niet te droog? 60gr kerntemperatuur is behoorlijk
 
Nee was nog wel sappig genoeg. Sommige delen wel wat goed kauwen met name de vet delen. Volgende keer stiekem op 57 dr af ;)

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Lekker stukje vlees. Blij te vernemen dat het vlees niet te droog is met gekozen kerntemperatuur.
 
Mooi gekleurd stukkie vlees

Niet wilt de andere helft het vlees ook altijd dooier hebben dan ik 😱
 
Met de Q gewoon nooit naar de vrouw luisteren. Anders wel natuurlijk 😜
 
Lekkere kruiden gebruikt. Zelf maak ik die stukken steak altijd maar klaar met peper en zout, maar mss toch eens een keertje wat rubs gebruiken.
 
Lekkere kruiden gebruikt. Zelf maak ik die stukken steak altijd maar klaar met peper en zout, maar mss toch eens een keertje wat rubs gebruiken.
Ik had paprika poeder 4tl gerookt 5tl
Uienpoeder 4tl Chili poeder 1,5tl
Oregano tijm en basilicum 2tl

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan