- Berichten
- 142
Goede avond allen,
Ik zit met een vraag...
maandag avond ga ik de nacht dienst in, nou was mijn idee om een stuk brisket van een kilo mee te nemen. Dit stuk is over vanwege de afgelopen zwangerschap van mijn vrouw, die hoefde toen niet een stuk te eten en des te meer voor mij dacht ik toen. Dit stuk komt uit een 2,5 kilo flat en dit is een stuk wat van de flat over is, al dan wel ingevroren.
Ik moet ongeveer 45 minuten rijden en die tijd wou ik gebruiken voor het rusten van de flat zodat ik op mijn werk het kan op peuzelen. Rond een uur of half 3 moet ik weg. Ik zat aan 8 a 9 uur bereidingstijd te denken met een uur speling, voor als het langer nodig heeft.
Zelf zat ik aan een uur of 5 te denken om te beginnen, of mijn dochter moet mij eerder wekken(die is pasgeboren) en dan begin ik rond die tijd(rond een uur of 4).Nu is mijn vraag aan jullie, hoelaat zouden jullie beginnen? En hebben jullie nog tips voor het meenemen, bijv. een koelbox etc.
Bedankt!
Ik zit met een vraag...
maandag avond ga ik de nacht dienst in, nou was mijn idee om een stuk brisket van een kilo mee te nemen. Dit stuk is over vanwege de afgelopen zwangerschap van mijn vrouw, die hoefde toen niet een stuk te eten en des te meer voor mij dacht ik toen. Dit stuk komt uit een 2,5 kilo flat en dit is een stuk wat van de flat over is, al dan wel ingevroren.
Ik moet ongeveer 45 minuten rijden en die tijd wou ik gebruiken voor het rusten van de flat zodat ik op mijn werk het kan op peuzelen. Rond een uur of half 3 moet ik weg. Ik zat aan 8 a 9 uur bereidingstijd te denken met een uur speling, voor als het langer nodig heeft.
Zelf zat ik aan een uur of 5 te denken om te beginnen, of mijn dochter moet mij eerder wekken(die is pasgeboren) en dan begin ik rond die tijd(rond een uur of 4).Nu is mijn vraag aan jullie, hoelaat zouden jullie beginnen? En hebben jullie nog tips voor het meenemen, bijv. een koelbox etc.
Bedankt!