BasBQ
Beef en Steak

Procureurlapjes, puntpaprikas en geplette aardappelen

 
 
 
 

Zzzjon

Gerijpt
Berichten
4.666
De laatste tijd heb ik helaas veel te weinig tijd om iets te posten, dat wil niet zeggen dat we niet BBQen…. Integendeel…. We moeten toch iets eten, dan kan het maar beter van de bbq komen.

Van het oud Hollands grillen afgelopen zondag waren er wat procureur lapjes over.
Gewoon de simpele gemarineerde uit de supermarkt.

Samen met wat aardappelen en groenten toch weer een heerlijk maaltje in elkaar gezet.

Eerst de puntpaprikas gehalveerd en alle zaadjes verwijderd.
Hierna wat blokjes geitenkaas (was ook nog over van Deze keer) wat honing en stukjes noot erover gedaan.
Om het af te maken wat fijne tijm eroverheen gedaan.

IMG_7727.jpeg


Toen de inmiddels gekookte aardappelen geplet met een grote spatel en flink bestrooid met peper en zout.

IMG_7728.jpeg


De aardappel en paprika’s mochten als eerste in de kamado, die stond op 200 graden half indirect klaar.

IMG_7729.jpeg


Toen de aardappelen een kleurtje begonnen te krijgen aan de onderkant heb ik ze omgedraaid en gewisseld met de paprika’s, die mochten nu een grilstreepje krijgen.

IMG_7732.jpeg

IMG_7731.jpeg


Toen de paprika zacht waren en de kaas gesmolten mochten ze eraf.

Hierna heb ik de lapjes procureur voorzien van een mooi grilstreepje en waren ze klaar.

IMG_7733.jpeg

IMG_7734.jpeg


Alles mooi op een bord gelegd en een streepje bbq saus over de aardappels.

IMG_7738.jpeg


Vur unne durdeweekse dinsdag hebben we wir goed gegeten.

Fijne avond!
 
Lekker maaltje Zzzjon.
 
Lekker maaltje hoor!

Zijn trouwens handige schaaltjes hè, die waar je de aardappelen in hebt bereidt. De lidl moet je in de gaten houden met dit soort dingen ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan