BasBQ
Beef en Steak

kipfilet pesto mozzarella

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
Vandaag kipfilet bereid.

4 kipfilets
potje pesto
1 bol mozzarella
16 plakjes Italiaans gerookte spek ( van de plaatselijke slager)

- vlinder de kipfiles
- verdeel de pesto over de kip
- verdeel de mortzerella
- rol de filets op
- omwikkel met spek
- bind vast met slagers touw

gaat indirect 160 - 180 graden
tot kern temp 65
ongeveer 1 uurtje

20220731_134406.jpg


20220731_135708.jpg


20220731_135822.jpg


20220731_140034.jpg


20220731_142233.jpg


20220731_163729.jpg


20220731_173240.jpg


20220731_173353.jpg


20220731_173520.jpg
 
Ziet er goed uit!!
Hoe smaakte ze?
 
Dit lijkt me erg lekker.
Ook niet heel ingewikkeld en tijdrovend, kan zo doordeweeks met wat aardappelen en groentjes.
 
Mooie pakketjes gemaakt en geworden
 
Zien er goed uit. Mooi projectje om te maken zo. Lijkt me lekker icm met een Pasta aglio e olio.
 
Terug
Bovenaan Onderaan