BasBQ
Beef en Steak

Grillblazer gun

 

Erik73

Tondelzoeker
Berichten
17
Hoi,

Ik zou wel graag de Grillblazer gun willen hebben, maar zie dat deze alleen te koop is in de USA.

Heeft iemand dit ding?

Gr,
Erik
 
Ik heb hem zelf niet, maar is er behalve het geinige uiterlijk een reden om perse deze te willen?
Want een looftlighter of (elektrische) onkruidbrander werkt net zo goed. Ik heb ook wel eens een verfafbrander gebruikt.
En als je gecharmeerd bent van het gebulder en de vulkanische hitte van propaan kun je ook een varkenshaarbrander of dakdekkerstoorts gebruiken.
 
Of zoiets.

0F080414-F703-47D3-BE1A-9F32F11F3534.jpeg


Je moet iets als de houtskool niet aan de gang wil. 😉
 
Ik heb een onkruidbrander met gas bussen van de action. Werkt prima. Die was iets van een tientje of zo. De gas bussen van de action zijn iets van een euro per stuk en die gaan tientallen sessies mee.
En ik heb een crème brulee brander een keer bij een horeca groothandel meegenomen. Die gaat eigenlijk een stukje harder dan de onkruidbrander, maar is kleiner en da's prima voor m'n weber of compact kamado. Werkt ook in m'n big joe, maar dan wel even oppassen hoe je m dan aansteekt op meerdere plekken want je hangt dan met de hele brander met gas bus redelijk dicht boven de kolen.
De electrische onkruidbrander van de action vind ik niet hard genoeg gaan.

Ik zou zeggen als je electriciteit in de buurt van je bbq hebt gebruik een looftlighter, anders de onkruidbrander op gas van de action of een grote crème brulee brander.
Al zou de grillgun hier te koop zijn, dan zou ik 'm nog niet kopen vanwege de prijs, kan je bijna 18 onkruidbranders van kopen of een aantal looftlighters.
 
Terug
Bovenaan Onderaan