BasBQ
Beef en Steak

Keuzestress

 
 

PatrickG

Sprokkelaar
Berichten
34
Na de voorstelronde vorig jaar, helaas niet tot aankoop overgegaan tijdens Black Friday. Nu is het eindelijk zover en loop ik even vast op de keuze . Bbq keuze staat vast green egg large. Maar dan de opstelling : meubel met kastje of de modulaire opzet van green egg. Voordeel houten meubel : opberg ruimte/ werkruimte / voordeliger maar ook op langer termijn??
Modulair : minder last van weersinvloeden/ uitbreidbaar/ onder een ijzeren grid voor plaatsen van hete spullen.. / prijzig.

Zijn er wellicht leden met soortgelijke twijfels en wat heeft de doorslag gegeven? 2 linkerhanden dus zelfbouw echt geen optie:)

2BB72C07-487E-4A58-BC22-5E2410306D88.jpeg


0F5F9514-FF04-4863-B0BD-38E3F537A231.jpeg
 
Ben net een aan het bouwen voor een bge L😄
20220117_152917.jpg
 
Allebei leuk, allebei fijn. Het gaat erom wat jij belangrijk vindt. Dit soort vragen leveren alleen maar meer vragen en twijfels op
 
Allebei leuk, allebei fijn. Het gaat erom wat jij belangrijk vindt. Dit soort vragen leveren alleen maar meer vragen en twijfels op
Dank voor je reactie en uiteraard een terechte opmerking. Gewoon ook erg benieuwd waarvoor men wellicht gekozen heeft voor een dergelijke opzet. Twijfel ik nog even door maar dit weekend hakken we de knoop door .
 
Ik heb zelf een soortgelijk meubel als jouw eerste voorbeeld. Hij staat onder een afdak, en daar houdt hij het wel een poos vol. Als je hem onafgedekt buiten laat staan is het echter gauw klaar ben ik bang.
Het modulaire systeem ben ik niet bekend mee, maar ik denk dat dat een stuk duurzamer is vanwege het metalen frame.
 
Een kastje heeft als voordeel dat je de rommel er niet altijd in ziet liggen.
Bij een open meubel zal je uw bbq spullen wellicht ergens anders gaan opbergen, en enkel hetgene wat je op die moment nodig hebt terplaatste hebben liggen.
Veel hangt dan af van hoever de berging en de BBQ van elkaar staan.
Anders wel eens wat tijdverlies als je snel iets nodig hebt.
Ik heb zelf een gesloten meubel met schuiven gemaakt om deze reden.
 
Dank allen zojuist de knoop doorgehakt en na een prima gesprek bij beef exclusief gekozen voor het modulaire systeem icm met een green egg large. Ook daar stond de houten tafel en merkte als snel dat ik meer oog had voor het modulaire systeem. Donderdag eindelijk de eigenaar van mijn gewenste green egg 🥳 . Nu snel weer het forum doorspitten op tips voor een beginner .👍🏻
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan