Gelijk mijn eerste vraag.
Ik heb gisteren een vleesthermometer gekocht bij de Hema, puur om uit te proberen. Bijna 100 goede recensies, dus volgens mij is hij wel betrouwbaar.
Echter wilde ik het eens proberen met varkenssaucijsjes die ik gewoon in de pan heb gebakken. Hij bleef maar hangen bij 50 graden, terwijl ik zeker weet dat het gaar was (binnenin echt geen 1 stukje roze en mooi grijzig). Buitenkant was ook mooi bruin. Ik heb de vleesthermometer in het midden van het vlees geprikt. Wat doe ik verkeerd? Kan me niet voorstellen dat de kern werkelijk maar 50 graden was? De saucijsjes hebben lang genoeg opgestaan.
Ik heb gisteren een vleesthermometer gekocht bij de Hema, puur om uit te proberen. Bijna 100 goede recensies, dus volgens mij is hij wel betrouwbaar.
Echter wilde ik het eens proberen met varkenssaucijsjes die ik gewoon in de pan heb gebakken. Hij bleef maar hangen bij 50 graden, terwijl ik zeker weet dat het gaar was (binnenin echt geen 1 stukje roze en mooi grijzig). Buitenkant was ook mooi bruin. Ik heb de vleesthermometer in het midden van het vlees geprikt. Wat doe ik verkeerd? Kan me niet voorstellen dat de kern werkelijk maar 50 graden was? De saucijsjes hebben lang genoeg opgestaan.